Over ons

Zakenkantoor ADVA is een jong en dynamisch zakenkantoor dat wordt geleid door Willy Vangoidtsenhoven. Wij bieden professioneel advies en ondersteuning op het gebied van verzekeringen, evenals spaar- en beleggingsproducten.

Wat wij voor u doen

Bij ADVA staat u, onze klant, centraal. We werken op basis van uw specifieke noden en behoeften en houden daarbij rekening met uw financiële situatie, de risico's die u loopt, en uw wensen voor de toekomst. Samen met u brengen we deze aspecten in kaart en creëren we een op maat gemaakt aanbod om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium optimaal te beschermen.

Als onafhankelijk makelaar raadplegen wij de markt en kunt u rekenen op de expertise en ervaring van ons gehele team. Wij werken samen met erkende verzekeringsmaatschappijen om u de beste producten en diensten te bieden.

Uw klantendossier

Wij kunnen u een volledig en actueel overzicht van uw klantendossier bezorgen, zowel elektronisch als tijdens een afspraak op ons kantoor. We streven ernaar om dit periodiek te doen, in overeenstemming met uw wensen. Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis, waardoor u altijd het beste product aan de beste prijs krijgt. Uw verzekeringsdossier zal enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico's dekken, zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven

  • Vrijblijvend advies: Wij bieden advies zonder verplichtingen.
  • Checkup van uw verzekeringen: Grondige controle van al uw verzekeringen.
  • Analyse van uw situatie: Diepgaande analyse van uw situatie of activiteit.
  • Optimalisatie en realisatie van uw risico's: Efficiënte optimalisatie en afdekking van uw risico's.

Wat wij nog meer voor u doen

  • Administratieve ondersteuning: Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Schadeafwikkeling: Bij schade zorgen wij voor een snelle en vlotte afhandeling.
  • Informatievoorziening: Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • Grondig advies: We nemen de tijd om u goed te adviseren.

Bij ADVA Zakenkantoor bvba bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en professionele ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?